Cyberpunk Forum

Cyberpunk Forum

• Wrzesień 07, 2010, 05:42:02
  • Witamy, Gość
Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukanie zaawansowane

Aktualności:

Autor Wątek: foto Nenufara :p  (Przeczytany 66 razy)

Nhen

• Zin
  • *
foto Nenufara :p
« dnia: Kwiecień 20, 2010, 06:55:31 »

Nenufar chce Wam zaprezentować:
Fotoreportaż z Krainy Paproci (czyli ja wrzucam zdjęcia, wy mi mówicie czy są ok, a jak nie są okej to jakieś konstruktywne porpozycje co poprawić, paprotki :p ) Ewentualnie, chętnie usłysze jakieś fajne pomysły którymi chcecie się podzielić.

Szpajku

• Zin
  • *
    • PFBnode
RE: foto Nenufara :p
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 20, 2010, 07:05:00 »

Ok co do zdjęć:

Nr 5 - takie fajne promo foto ;] podoba mi się i w sumie nic bym nie zmieniał, ale nie jest to mój faworyt
Nr 4 - to zdjęcie podoba mi się najbardziej :D Wyglądacie jakbyście się zgubili gdzieś w Zonie i szukali rannych/schronienia/sposobu ucieczki. Cacy ;)
Nr 3 - fajne zdjęcie, podobne do nr 5, nic dodać nic ująć ;) Me like
Nr 2 - ajć, szkoda, że roztrzęsione :/ Ale jest to pierwsze zdjęcie na którym efekt "czerwonego oka" jest bardziej niż na miejscu - wygląda jakby promieniowanie lub jakiś wirus go powoli mutowały i medyk próbuje go odratować :D Gdyby nie rozmazanie, byłoby moim numerem jeden.
Nr 1 - w sumie najsłabsze z całej piątki moim zdaniem. ostre, wszystko widać, ale jakoś klimatu nie ma ;]

PS. Tak w ogóle Nenufar to przez Ciebie teraz żałuję, że mi się ekipa do Neuroshimy posypała :/

Nhen

• Zin
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 20, 2010, 07:14:16 »

Z fotelem mam kilka, ale ich jeszcze nie przerobilam zbytniawo.

duo

• Moderator
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 20, 2010, 07:17:58 »

z pierwszego zostawiłbym tylko prawą połowę (bo uśmiech do tych klimatów mi jakoś nie pasuje :P), drugie takie se, trzecie i czwarte wymiatają (mi się najbardziej podoba trzecie), a piąte też git - dobre na okładkę miesięcznika stalker gdyby był taki :D

underluk

« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 28, 2010, 09:24:23 »

MI najbardziej podoba się 3 (dobre ujęcie) i 5 (fajne kolory) głównie za klimat. 4 jakoś mnie nie rusza. Pierwsze gdyby przeciąć w pionie w połowie i zostawić prawą stronę było by spox. Tak niestety uśmiech, choć piękny, trochę rozwala klimat. Drugie sprawia mi sporo problemu i nie wiem czy mi się podoba czy nie :D, choć chyba skłaniałbym się do tego że jednak się podoba, głównie ze względu na pomysł.

mmphs

• Moderator
« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 29, 2010, 06:15:20 »

W pierwszym ta lampa klimat zepsuła moim zdaniem, no ale rozumiem że innego wyjścia nie było :). Drugie to fajny pomysł i ma najbardziej klimaciarskie zadatki, ale poruszone i kadr nie w ten deseń trochę. W trzecim ja bym odpuścił ten glow, jedynie kontrast bym podciągnął. Czwórka ma świetny klimat, jak Szpajku zauważył. Na pewno dałoby się zrobić to w lepszym kadrze, ale i tak jest super. Piątka najlepsza technicznie, a i zdjęcie samo w sobie ciekawe. Ogólnie podoba mi się i mam nadzieję, że zobaczę więcej :).

aoKen

« Odpowiedź #6 dnia: Maj 02, 2010, 02:43:29 »

Nr.1 Khem, odpada. 0 klimatu. Z wzgledow wyzej wymienionych.
Nr.2 Siada, tylko mina medyka moglaby byc 'bardziej skoncentrowana i uwazna'
Nr.3-4 Mimo ze klimat zachowany, w np. LARP'ie post-apo nikt nie stoi jak cielak. Troche gry aktorskiej moznaby wtracic. Kucanie, skradanie itp. W koncu, to swiat stalego zagrozenia gdzie nie mozna sobie pozwolic na spokoj czy chwile zadumy. Tak moim okiem ; )
Nr.5 Swietne zdjecie Nanufar. Perfekcyjna kombinacja swiatla z polmrokiem, kostium i poza. Fav ^^
Cogito ergo sum = complete Bullshit.

cybpun

Odp: foto Nenufara :p
« Odpowiedź #7 dnia: Lipiec 28, 2010, 11:39:46 »

3,4,5 pozostałe dwa to jakoś klimatu nie mają, może za jasno? Mi się podoba 4 ze względu na to, że wygląda jakby zaraz miała zacząć się akcja.